Your smart roof guide

Guardian

Dak met toekomst

Het dak. Veel meer dan de bovenste, beschermende laag van onze gebouwen. Een toplaag met oneindig veel mogelijkheden, nu en in de toekomst. Het dak speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Bij het opwekken van duurzame energie. Voor het bufferen van regenwater, om het riool te ontlasten. Als tuin met planten en bomen of voor het verbouwen van groenten en fruit, of als plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.

Verbinden met slimme oplossingen

Volop kansen voor het dak. Goede samenwerkingsverbanden zetten deze kansen om in successen. Met onze specialistische kennis en expertise begeleiden wij u graag naar de slimste oplossing voor uw platte dak. Guardian is méér dan een producent van bevestigingsmaterialen voor het platte dak: wij zijn verbinders! Niet alleen systemen, klanten, leveranciers, gebruikers, ook middels data verbinden wij slim en succesvol.

Duurzaam en functioneel verbinden

Wij houden van daken. Dat is wel duidelijk. Lang bleef dit gedeelte van de gebouwschil onvoldoende benut en beschermde het de inhoud tegen weersinvloeden. Naast veiligheid en kwaliteit wordt duurzaamheid én functionaliteit steeds belangrijker. Daar verbinden wij graag aan mee. De ideeën en input van onze partners zijn hierin essentieel. We staan open en dagen u uit voor nieuwe initiatieven. Zo werken we aan een mooie toekomst voor het dak. Samen.

Side by side.

 

Lees meer over Guardian:

Over Guardian

Dakadvies

Kwaliteit

Wie zijn wij

Werken bij Guardian

Dakprojecten

Achille de Martelaere:

Hi there! Do you prefer browsing our website in another language?