NL

FM Approved Daksystemen

fm_approved_daksystemen

Bescherm uw dak met onze FM Approved systemen

FM Approval  is een van de hoogst haalbare kwalitatieve keurmerken voor producten en/of systemen op het gebied van risicobeperking en schadepreventie. Het wordt afgegeven door een van de grootste verzekeraars wereldwijd op dit gebied: FM Global.

FM Approval: de wereldwijde standaard

Wist u dat uw dak niet FM Approved verzekerd is op het moment dat alleen de afzonderlijke producten in de dakopbouw FM Approved zijn? Een opdrachtgever (bijvoorbeeld gebouweigenaar) geeft aan of het FM keurmerk op losse producten volstaat of dat het complete systeem FM Approved dient te zijn. Indien de FM verzekering pas geldt wanneer de afzonderlijke onderdelen in de dakopbouw als compleet systeem FM getest zijn, gaat het hierbij om het gehele daksysteem: van de ondergrond, isolatie, dakbaan ѐn bevestiger.

FM windlastberekening

Onze FM gekeurde bevestigers worden onderworpen aan de FM windkisttesten. Op dit moment zijn in totaal circa 17 systeem-opbouwen met de Guardian bevestiger FM Approved. Dat aantal groeit gestaag door, doordat we constant samenwerken met producenten van onder andere dakbanen en isolatie. Guardian heeft de kennis kwaliteit: we zijn expert op het gebied van FM!

Voor uitgebreide informatie over hoe een FM windlastberekening precies werkt, lees hier het artikel "FM Approval windlastberekening: waarom, hoe en wat"

Wilt u snel een FM windlastberekening aanvragen? Neem dan direct contact op met een van onze experts!

Aanvraag windlastberekening

 

Compleet FM Approved daksysteem

Guardian biedt een breed assortiment aan mechanische bevestigingsmaterialen voor het platte dak die in verschillende systemen het FM Approvals certificaat behaald hebben. Deze FM goedgekeurde systemen, heeft Guardian in een duidelijk overzicht geplaatst, met de daarbij behorende systeemwaarden, zodat in één oogopslag duidelijk is of het voorgestelde systeem voldoet en welke waarden daar bij horen. Klik hier voor het complete overzicht.

Wilt u meer informatie over het FM keurmerk? Bekijk hier het artikel "Zeker zijn van kwaliteit"?

Wilt u snel meer informative over het FM keurmerk? Neem dan direct contact op met een van onze experts!

Aanvraag informatie

 

 

FM approved distributiecentrum

FM Approved bevestigers voor het platte dak

Naast de diverse systeem-opbouwen die FM Approved zijn, biedt Guardian ook losse producten die het FM Approval keurmerk los dragen.

FM Approved bevestigers voor uw staaldak:

FM Approved bevestigers voor uw betondak:

FM Approved kunststof tules:

FM Approved metalen drukverdeelplaatjes: