NL

Integraal dakadvies

Welke mechanische bevestigers zijn het best geschikt voor welke dakconstructie? Op welke manier kan een daksysteem veilig bevestigd worden? Wat is de beste manier om een energie- en/of groendak in zijn geheel te bevestigen-installeren? Welke uittrekwaarden hebben Guardian producten met een specifieke dakbaan? Guardian heeft de expertise, kennis, data én producten onder een dak om u advies op maat te bieden voor al uw (toekomstbestendige) plat dak vraagstukken.

Door het verbinden van kennis, ervaring en kansen zijn wij de ideale partner om u een totaaloplossing voor het plat dak aan te reiken. Middels persoonlijk contact en eerlijk advies bouwen wij graag samen met u aan een duurzame relatie.

Voor het inwinnen van integraal dakadvies, plat dak advies of voor het opvragen van meer informatie over onze producten en kennis, kunt u contact opnemen met een collega van Customer Expierence!

Dakadvies toepassing

Guardian staat voor advies op maat. Via persoonlijk contact en met de benodigde informatie vanuit uw kant, bieden wij u de totaaloplossing voor uw toekomstbestendig plat dak.

Door onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring, hebben wij een grote database met informatie kunnen opbouwen. Bent u specifiek opzoek naar de uittrekwaarden van een (of meerdere) bevestiger(s), neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Expierence via info@guardian.nl of via 0492 594700.

Installatie plat dak

De installatie van een (nieuw) project kan zelfs voor de ervaren dakdekker uitdagingen met zich meebrengen. Guardian biedt diverse valbeveiligingssystemen aan. Daarnaast komen onze deskundige medewerkers u graag ter plaatse ondersteunen om uw werk veilig mee op te starten en goed te laten verlopen.

Ook op die vlakken staat Guardian graag voor u klaar.

Valbeveiligingssystemen plat dak

Onze valbeveiligingssystemen zijn geschikt voor alle soorten en typen platte daken. Ze worden vastgezet met een speciaal ontwikkelde high performance tule-schroef combinatie. Zo garanderen we een optimale bevestiging in iedere dakconstructie. Een unieke manier van het bevestigen van valbeveiliging, waardoor de installatietijd gemiddeld de helft korter is. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen op de markt. Meer weten? Download dan onze valbeveiliging brochure!