Integraal dakadvies

Welke mechanische bevestigers zijn het best geschikt voor welke dakconstructie? Op welke manier kan een daksysteem veilig bevestigd worden? Wat is de beste manier om een energie- en/of groendak in zijn geheel te bevestigen-installeren? Welke uittrekwaarden hebben Guardian producten met een specifieke dakbaan? Guardian heeft de expertise, kennis, data én producten onder een dak om u advies op maat te bieden voor al uw (toekomstbestendige) plat dak vraagstukken. Door het verbinden van kennis, ervaring en kansen zijn wij de ideale partner om u een totaaloplossing voor het plat dak aan te reiken. Middels persoonlijk contact en eerlijk advies bouwen wij graag samen met u aan een duurzame relatie.

Voor het inwinnen van dakadvies of voor het opvragen van meer informatie over onze producten en kennis, kunt u contact opnemen met een collega van Technical Support:

Mark
Peeters
+31 6 46322308
Manager Business Development
Rob
van Doren
+31 6 13620041
Field Engineer
Bart
Verbakel
+31 492 597400
Technical Support Engineer
 

Dakadvies toepassing

Guardian staat voor advies op maat. Via persoonlijk contact en met de benodigde informatie vanuit uw kant, bieden wij u de totaaloplossing voor uw toekomstbestendig vlak dak.

Door onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring, hebben wij een grote database met informatie kunnen opbouwen. Bent u specifiek opzoek naar de uittrekwaarden van een (of meerdere) bevestiger(s), neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Support via support@guardian.nl of via 0492 594700.

Installatie

De installatie van een (nieuw) project kan zelfs voor de ervaren dakdekker uitdagingen met zich meebrengen. Guardian biedt daarnaast diverse valbeveiligingssystemen aan. Onze deskundige medewerkers komen u graag ter plaatse ondersteunen om een werk veilig mee op te starten en goed te laten verlopen.

Ook op die vlakken staat Guardian graag voor u klaar.

Ruud Pelzer:

Hi there! Do you prefer browsing our website in another language?