Integraal dakadvies

Welke mechanische bevestigers zijn het best geschikt voor welke dakconstructie? Op welke manier kan een daksysteem veilig bevestigd worden? Wat is de beste manier om een energie- en/of groendak in zijn geheel te bevestigen-installeren? Welke uittrekwaarden hebben

Guardian producten met een specifieke dakbaan? Guardian heeft de expertise, kennis, data én producten onder een dak om u advies op maat te bieden voor al uw (toekomstbestendige) plat dak vraagstukken. Door het verbinden van kennis, ervaring en kansen zijn wij de ideale partner om u een totaaloplossing voor het plat dak aan te reiken. Middels persoonlijk contact en eerlijk advies bouwen wij graag samen met u aan een duurzame relatie.

Voor het inwinnen van dakadvies of voor het opvragen van meer informatie over onze producten en kennis, kunt u contact opnemen met een collega van Technical Support:

Mark
Peeters
+31 6 46322308
Manager Business Development
Rob
van Doren
+31 6 13620041
Field Engineer
Bart
Verbakel
+31 492 597400
Technical Support Engineer
Erwin
Klok
+31 492 597400
Product Manager

Dakadvies toepassing

Guardian staat voor advies op maat. Via persoonlijk contact en met de benodigde informatie vanuit uw kant, bieden wij u de totaaloplossing voor uw toekomstbestendig vlak dak.

Door onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring, hebben wij een grote database met informatie kunnen opbouwen. Bent u specifiek opzoek naar de uittrekwaarden van een (of meerdere) bevestiger(s), neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Support via support@guardian.nl of via 0492 594700.

Installatie

De installatie van een (nieuw) project kan zelfs voor de ervaren dakdekker uitdagingen met zich meebrengen. Guardian biedt daarnaast diverse valbeveiligingssystemen aan. Onze deskundige medewerkers komen u graag ter plaatse ondersteunen om een werk veilig mee op te starten en goed te laten verlopen.

Ook op die vlakken staat Guardian graag voor u klaar.

Ruud Pelzer:

Hi there, you are now visiting our English website, however I can see you browser language is Dutch. Would you prefer browsing our website in Dutch?

Hi there, you are now visiting our Dutch website, however I can see your browser language is not Dutch. Would you prefer browsing our website in English?

Hi there! Do you prefer browsing our website in English?

Yes, please No, thanks
NL