NL

Werken bij Guardian

Bij Guardian willen we graag weten wie jij bent. We zijn geïnteresseerd in een gezonde portie ambitie en daarnaast zeer benieuwd naar wat jouw opvattingen zijn over bijvoorbeeld zelfstandig werken met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

Bij Guardian werken we side by side. Door samenwerken komt iedereen verder en worden betere resultaten geboekt. Het waar kunnen maken wat je (aan klanten) belooft, nu en later. Zo is Guardian uit kunnen groeien tot een internationale speler in de vlak dak sector. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen en om mee te groeien in zijn/haar werkzaamheden.

Word jij enthousiast van onze manier van denken en wil je in een informele, internationale, financieel stabiele organisatie werken? Word jij onze nieuwe Guardian held? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@guardian.nl.

Vacature

Bekijk de details van de vacature door op de titel te klikken.

 

HR Manager

Bouwkundige / Calculator

Inkoper

Spuitgieter

 

Ontdek andere openstaande vacatures van SFS Group the Netherlands B.V. op de website: werkenbij.sfs.nl

 

Guardian is Erkend Leerbedrijf

Sinds 2018 mag Guardian zich officieel Erkend Leerbedrijf noemen. En daar zijn we trots op. Met dit predicaat laten we zien dat we een goede en veilige werkomgeving bieden aan leergierige mbo-studenten. Een plek ook waar deze werknemers van de toekomst praktijkervaring kunnen opdoen. Onze praktijkopleiders zorgen ervoor dat stagiaires een warm welkom krijgen en dat ze gecoacht worden gedurende hun stageperiode.

Waarom Erkend Leerbedrijf?

Als Guardian vinden we het belangrijk dat studenten de ruimte krijgen om praktijkervaring op te doen, zodat ze zich zo optimaal mogelijk voor kunnen bereiden op hun toekomst. We dragen graag bij aan hun ontwikkeling. Overigens profiteren niet alleen deze werknemers in spe van de samenwerking, ook als Guardian plukken wij er de vruchten van. We hebben de kans om in contact te komen met leergierige, enthousiaste en gedreven mensen. Daarnaast halen we via deze stagiaires actuele kennis en nieuwe inzichten binnen. Kortom, een echte win-winsituatie.

Erkend Leerbedrijf