NL

Guardian Academy

Guardian Acadamy

Wilt u meer informatie over de achtergrond van onze producten en in welke systemen ze het meest tot hun recht komen? Wij presenteren u de Guardian Academy!

Vlak dak cursus

U moet de Guardian Academy eigenlijk zien als een allesomvattende vlak dak cursus. Hierbij kijken wij samen met u naar het desbetreffende land en gewoontes, in combinatie met de meest voorkomende daksystemen. Er wordt specifiek gekeken naar de ondergronden (staal, beton, etc.), de meest voorkomende isolatietypes en type dakbanen. In deze systemen lichten we toe welke Guardian producten gebruikt (en dus aangeprezen) kunnen worden in de betreffende markt.

Ondersteuning in de gehele dakopbouw

Via deze weg leert u het Guardian assortiment goed kennen, samen met hoe wij u kunnen ondersteunen in de gehele dakopbouw. Tijdens de Guardian Academy wordt ook toegelicht hoe we systemen verkopen in andere landen, aan welk type klanten en wat de verkoopstrategie is. Hierdoor hebben wij een grote database aan informatie kunnen verzamelen en kunt u leren van andere klanten en markten. We bieden daarnaast een relevant beeld van uw mogelijke potentie in de markt.

Tijdens de Guardian Academy wordt ook toegelicht hoe de afdeling Technical Support windlastberekeningen maakt, wat de technische certificeringen en normen met de relevante veiligheidsfactoren zijn en de desbetreffende uitzonderingen en regels daarop. Uiteraard laten wij u na deze enerverende cursus niet met lege handen naar huis gaan. Iedere cursist ontvangt na de Guardian Academy een mooi certificaat van deelname!

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een Guardian Academy, kunt u contact opnemen met de afdeling Technical Support via support@guardian.nl of via 0492 594700.