NL

Waarom van Afast Holding B.V. naar Guardian B.V.?

cases
Guardian

Zoals inmiddels breed bekend, is onze bedrijfsnaam per 1 september jl. veranderd van Afast Holding B.V. naar Guardian B.V. Maar waarom hebben wij deze keuze gemaakt?

De merknaam die we vanuit Afast jarenlang voerde, was Guardian. Voornamelijk op de Europese markt is Guardian breder bekend dan de bedrijfsnaam Afast. Soms ontstond hierover verwarring bij klanten. Door onze bedrijfs-en merknaam als producent, leverancier en dienstverlener gelijk te houden, creëren we meer uniformiteit.

Verandering in strategie

De afgelopen 5 jaar heeft ons bedrijf een aanzienlijke groeiontwikkeling doorgemaakt. Om dit succes te blijven behouden, willen we ons voorbereiden op de toekomst. De lange termijn visie en strategie hebben de doorslag gegeven om definitief verder te gaan onder de naam Guardian B.V.

De grootste verandering in strategie is dat Guardian meer zal inspelen op álle behoeften van onze huidige klanten en andere partijen in de gehele bouwkolom. We positioneren ons als verbinders, letterlijk in de dakopbouw en tussen de verschillende partijen om zo, samen, tot de slimste totaaloplossing te komen.

Ontwikkelingen in de markt

Platte daken worden steeds meer gebruiksdaken: tuinen en terrassen, voor het plaatsen van zonnepanelen en het bufferen van regenwater. Er komen steeds meer factoren kijken die het dak en de bevestiging beïnvloeden en dat zorgt voor nieuwe behoeften. Behoeften betekenen voor Guardian nieuwe kansen.

Een voorbeeld van een nieuwe kans is het aanbieden van leak detection en valbeveiliging.

Re-brandingsproces

Naast de nieuwe strategie en nieuwe bedrijfsnaam, hebben we tevens de hele huisstijl vernieuwd. Guardian heeft bewust gekozen voor de kleuren groen en blauw, staande voor meer duurzaamheid en nieuwe kansen in de markt.

Guardian draagt de nieuwe strategie en huisstijl graag uit, samen met partners, klanten en andere relaties. Dus, heeft u wensen of ziet u mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op om samen vooruit te kijken naar de toekomst!