NL

Referentieproject: nieuwbouw Vrieshuis Coenen

cases
Guardian_project_vrieshal_coenen_cuijk

Onze gewaardeerde klant, Hendrikx Daksystemen uit Someren is, in opdracht van Martens Bouw, bezig met het dichten van het dak van Vrieshuis Coenen.

Guardian is de trotse leverancier voor de mechanische bevestigingsmaterialen voor dit mooie project!

 

Project met diverse ondergronden

Op het hoofdgebouw, de vrieshal van maar liefst 35 meter hoog, wordt de dakbaan direct op sandwich panelen bevestigd, volgens een hybride systeem. Hierbij wordt een traditioneel overlapsysteem gecombineerd met ons GuardianWeld systeem. In de hoek- en randzones wordt tevens gebruik gemaakt van het GuardianWeld systeem.

Magnets

De Guardian SP50 + BS 6,8 combinatie in de overlap wordt verwerkt met de Guardian Woodstick

Woodstick

ASTL

Staal - en betondak

Voor het kantoor en de bijgebouwen van het pand is gebruik gemaakt van een staaldak met PIR isolatie en Sarnafil TPO. Het geheel is mechanische bevestigd met de Guardian RB 48 + BS combinatie.

De andere staaldaken zijn ook voorzien van Sarnafil TPO in combinatie met het hybride systeem (behalve het betondak).

Daarnaast is voor het dakterras de Guardian ASTL gebruikt. Deze stapzekere afschotbevestiger is de ultieme manier om te bevestigen op betonnen daken met een afschotisolatie.

Valbeveiliging

Op dit project is tevens aanvullend gekozen voor permanente valbeveiliging van SFS Benelux. Middels ankerpunten en het horizontale lijnsysteem, is veilig werken op dit dak altijd gegarandeerd!