NL

Betere aandrijving en meer kracht

cases
TX

TX 25, de schroef voor de professional!

Met de Guardian TX 25 schroef werk je snel en efficiënt aan de installatie van een plat dak. De TX kop zorgt namelijk voor meer grip en stabiliteit door een betere krachtverdeling van de boormachine op de schroef. Bovendien werkt de schroef, in combinatie met de bitjes en tules van Guardian, ergonomisch verantwoord. Ideaal voor de drukbezette professional!  

Goed montagemateriaal is essentieel. Niet alleen om het dak bestand te houden tegen weer en wind, maar ook om jouw werkproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Iedereen weet: tijd is geld. Voor de drukbezette professional heeft Guardian, bevestigers ontwikkeld die voorzien zijn van de TX-kop. Met deze schroefkop ervaar je een betere aandrijving, meer stabiliteit en kracht. Het gevolg? Tijdswinst en een prettige, ergonomische werkwijze.

Schroef met TX-aandrijving

Veruit de meest populaire producten in het assortiment van Guardian zijn de tule-schroefcombinatie en de schroeven in combinatie met een metalen plaatje. En dat is niet voor niets: beide oplossingen worden door Guardian geleverd met een schroef met TX 25 aandrijving. Deze schroef kent een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele - Philips of Pozidrive aandrijving. Zo is de krachtoverbrenging tussen bit en schroef optimaal. Daarnaast heeft de schroef meteen grip en stabiliteit. De kans dat het bitje uit de kop schiet is zeer klein. Zelfs bij bevestiging op sandwichpanelen. Je bent dus altijd verzekerd van een snelle dakinstallatie.

PS

Guardian maakt het je makkelijk

Geïnteresseerd geraakt in de voordelen van de TX 25 kop? Het gehele assortiment van Guardian is voorzien van de TX 25. Om je van alle gemakken te voorzien leveren wij ook alle bijbehorende hulpmiddelen. Van bitjes en woodsticks tot tules en metalen plaatjes. Door onze producten te combineren, profiteer je optimaal van alle voordelen!

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten over de TX 25 kop of over de andere producten uit ons assortiment? Neem contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee!