NL

Verwerkingsvideo's

GuardianWeld

ASTL

Guardian heeft speciaal voor afschotisolatie op betonnen dakconstructies de ASTL ontworpen. Deze bevestiger is een schroef-tule combinatie die tot 110 mm afschotisolatie kan overbruggen met 1 lengte. De ASTL is geschikt voor isolatiepaketten van 70 tot en met 600 mm.

Om de ASTL te bevestigen, dient u met een Ø 5,0 mm boor met stopper voor te boren.

 

PP 260

Voor het rechtopstaand bevestigen van tule-schroef combinaties, biedt Guardian u de PP 260.

Deze machine is eenvoudig in gebruik en ergonomisch. De PP 260 is te gebruiken in combinatie met de R 45 tule voorgemonteerd op strip.

Beschikbare tulelengtes: 60, 90, 120 en 150 mm.

Isolatiedikte: 70 tot en met 260 mm.
 

IF 240

Voor het rechtopstaand bevestigen van schroef-drukverdeelplaat combinaties, biedt Guardian u de IF 240. Deze machine is eenvoudig in gebruik en ergonomisch. De IF 240 is te gebruiken in combinatie met schroeven op band (DBTA) en SPA 8240 of SPA 7070.

Beschikbare schroeflengtes: 60 tot en met 220 mm.

Woodstick

Voor het rechtopstaand verwerken van de SP 40 + TS 5,2 combinatie, biedt Guardian® u de Woodstick aan. Dit hulpgereedschap moet toegepast worden op een accu schroefmachine met een aansluiting van 10 mm.

De Woodstick is 570 mm lang, ergonomisch en eenvoudig te hanteren. U kunt de Woodstick gebruiken in combinatie met de houtschroef TS 5,2 en drukverdeelplaat.
GuardianWeldTM

Voor het innovatief bevestiging van kunststof dakmembranen, biedt Guardian u de GuardianWeldTM aan.

De GuardianWeld is een high tech, robuust inductielasapparaat die kostenbesparend werkt. U heeft minder en kleinere overlappen dakmembranen en slechts een (brede) dakmembraanbreedte nodig. Daarnaast zijn er minder bevestigingspunten. Het dakmembraan wordt niet geperforeerd en er is geen aparte bevestiging van de isolatie nodig. Daarnaast kunt u rechtopstaand werken en is de machine licht in gewicht en eenvoudig te hanteren.