NL

Vacature update

cases
Kom_werken_bij_Guardian_en_SFS_Samen_één

Kom werken bij de wereldspeler in bevestigingsoplossingen

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter een succesvolle en dynamische onderneming. Groei met ons mee en maak deel uit van een leergierige, enthousiaste en leergierig team. Want samen geven we vorm aan de toekomst!

Al sinds 1928 werkt ons hele team om échte voordelen voor de klant te creëren. Dat doen we met veel knowhow, maximale klantgerichtheid en de bereidheid om dingen volledig opnieuw te bekijken. Wat begon als een kleine ijzerwarenwinkel is vandaag een wereldwijd actieve onderneming met vestigingen in 80 landen. Benieuwd wat de toekomst ons nog meer brengt? Doe met ons mee!

Guardian

Bij Guardian werken we side by side. Door samenwerken komt iedereen verder en worden betere resultaten geboekt. Het waar kunnen maken wat je (aan klanten) belooft, nu en later. Zo is Guardian uitgegroeid tot een internationale speler in de vlak dak sector.

 

SFS Group the Netherlands 

Werken bij SFS Group the Netherlands B.V. betekent ook de ruimte krijgen om te werken aan jezelf. Bij SFS maak je niet alleen deel uit van een internationaal bedrijf, je komt ook terecht in een toekomstgerichte omgeving waar je meewerkt aan innovatie en groei.

DTP'er

Bouwkundige / Calculator

QHSE Adviseur (Quality, Health, Safety & Environment)

Werkvoorbereider / Tekenaar

Spuitgieter

Stage

Sinds 2018 mag SFS Group the Netherlands, waar Guardian onderdeel van is officieel een Erkend Leerbedrijf noemen. Met dit predicaat laten we zien dat we een goede en veilige werkomgeving bieden aan leergierige studenten. Een plek waar deze werknemers van de toekomst praktijkervaring kunnen opdoen. Onze praktijkopleiders zorgen ervoor dat stagiaires een warm welkom krijgen en dat ze gecoacht worden gedurende hun stageperiode.

We vinden het belangrijk dat studenten de ruimte krijgen om praktijkervaring op te doen, zodat ze zich zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden op hun toekomst. We dragen dan ook graag bij aan hun ontwikkeling. Overigens profiteren niet alleen deze werknemers in spe van de samenwerking, ook als bedrijf plukken we er de vruchten van. We hebben de kans om in contact te komen met leergierige, enthousiaste en gedreven mensen. Op deze manier halen we actuele kennis en nieuwe inzichten binnen via deze stagiaires. Kortom, een echte win-winsituatie.

Bekijk alle andere recente, openstaande vacatures op de website: werkenbij.sfs.nl